Acasă Politic Bucuresti: Dan Voiculescu: „Regimul Basescu-Boc nu stie sa construiasca, stie doar sa...

Bucuresti: Dan Voiculescu: „Regimul Basescu-Boc nu stie sa construiasca, stie doar sa demoleze si sa distruga”

DISTRIBUIȚI

103617 – 30082011- Senatorul Dan Voiculescu prezintă pe blogul personal modalităţile în care ar fi putut fi investită suma de 1,2 miliarde de euro, pierdută de Guvernul României prin nevalorificarea certificatelor de emisii de carbon.

„Au tăiat salarii şi pensii, au impozitat aberant munca, au redus indemnizaţiile mamelor, au luat cele mai atroce măsuri pe timp de pace din istoria României. În schimb, au pierdut, doar în aceste zile, 1.2 miliarde de euro pentru că nu au fost capabili să facă demersurile necesare pentru a valorifica certificatele de emisii de carbon.

Ce se putea realiza cu 1.2 miliarde de euro: se puteau creşte cu 15% toate salariile din sectorul bugetar, se puteau indexa pensiile cu valoarea inflaţiei, se puteau realiza 240 de km de autostradă la o valoare de 5 milioane/km, se puteau moderniza 100 de spitale sau 500 de şcoli, se puteau acorda 120.000 de credite de 10.000 de euro pentru tinerii întreprinzători, care ar fi generat minim 250.000 de noi locuri de muncă.

Oricare dintre aceste măsuri ar fi crescut nivelul de trai, ar fi stimulat consumul, ar fi consolidat încrederea în economia internă. Însă regimul Băsescu-Boc nu ştie să construiască, ştie doar sa demoleze şi să distrugă”, scrie Dan Voiculescu pe blog. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.