Acasă Politic Bucuresti: Începe Bucharest Summer University 2011

Bucuresti: Începe Bucharest Summer University 2011

DISTRIBUIȚI

103231 – 12082011- Luni, 15 august 2011, la Academia de Studii Economice din Bucureşti, va avea loc festivitatea de deschidere a şcolii internaţionale de vară „Bucharest Summer University 2011”, organizată de Academia de Studii Economice, în parteneriat cu Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, cu mentoratul Facultăţii de Marketing şi al Fundaţiei EURISC.

În total, 25 de ţări vor fi reprezentate în acest an la Bucureşti, la cel mai important program educaţional de vară organizat anual de Academia de Studii Economice. Aflată la cea de-a şaptea ediţie, şcoala internaţională de vară „Bucharest Summer University 2011” va reprezenta, şi în acest an, un prilej pentru tinerii economişti veniţi din întreaga lume, de a aprofunda teme economice de actualitate prin dialog şi dezbateri cu specialişti din mediul academic şi cel al afacerilor.

Astfel, cei mai buni 55 de tineri economişti din 20 de ţări, cu vârsta între 19 şi 27 de ani, aleşi în urma unui proces riguros de selecţie, vor participa până pe 28 august la cursuri, seminarii şi dezbateri pe tema „Energie şi creştere economică”. Pe parcursul celor două săptămâni, specialişti şi profesori internaţionali de renume din domeniul energiei vor fi prezenţi pentru a discuta şi dezbate împreună cu tinerii aceasta temă. Printre ei, se află profesori de renume din Elveţia, Marea Britanie, Norvegia şi Statele Unite ale Americii. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.