Acasă Politic Bucuresti: Patru membri ai gruparii Metin, arestati preventiv

Bucuresti: Patru membri ai gruparii Metin, arestati preventiv

DISTRIBUIȚI

103479 – 23082011– Magistratii Judecatoriei Sectorului 4 au decis, marti, arestarea preventiva a patru membri ai gruparii Metin, implicati intr-un scandal care a avut loc pe 15 august, pe o strada din Sectorul 4 al Capitalei.

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au dispus, luni, prin ordonanta, punerea in miscare a actiunii penale si retinerea a sapte barbati, implicati in scandalul care a avut loc pe strada Panselelor, din Sectorul 4 al Capitalei, intre gruparile „Amet” si „Sportivii”, pe 15 august, de sarbatoarea Sf. Maria, informeaza un comunicat al Parchetului General.

Anchetatorii il acuza pe Fardin Amet de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice, port fara drept de arma alba, doua infractiuni de lovire si alte violente, port fara drept de arma neletala din categoria celor supuse autorizarii si uz fara drept de arma neletala din categoria celor supuse autorizarii, pe Ridivan Amet, zis Ridi, de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice, port fara drept de arma alba, iar pe Regep Amet, zis Coco, de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice si port fara drept de arma alba.

De asemenea, au mai fost retinuti Florin Gheorghe, zis Cici, pentru ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice, port fara drept de arma alba si lovire si alte violente, pe Gabriel Gheorghe Boruga, zis Grasu, pentru ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice, port fara drept de arma alba, pe Daniel Onu, zis Dan Caine, pentru ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice, port fara drept de arma alba, dar si pe Aurel Vasile Tatucu, zis Aurel, pentru ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice, port fara drept de arma alba.

Magistratii Judecatoriei Sector 4 au admis, marti, propunerea procurorilor Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti si au dispus emiterea a patru mandate de arestare preventiva pe numele lui Fardin Amet, Regep Amet, Ridivan Amet si Florin Gheorghe, pentru o perioada de 29 de zile.

Din probele stranse de anchetatori a reiesit ca, pe 15 august, in jurul orelor 19.30, cei sapte retinuti, insotiti si de alte persoane ramase neidentificate, au mers cu patru masini pe pe strada Panselelor din Sector 4, cu intentia de a-i agresa pe unii membri ai gruparii „Sportivilor”. Membrii gruparii Metin au blocat un autoturism langa care se aflau doua dintre partile vatamate., au coborat din masinile in care erau, inarmati cu bate, sabii, topoare, si au inceput sa tipe si sa le ameninte pe cele doua parti vatamate precum si persoanele care se aflau intamplator in zona, printre care si o a treia parte vatamata.

De altfel, Fardin Amet a tras mai multe focuri de arma cu un pistol cu bile in directia unei persoane., fara a o nimeri, dupa care a tras in directia unei alte parti vatamate si a lovit-o in picior. Ulterior, Fardin Amet s-a indreptat spre un alta barbat, care reusise sa urce in masina personala cu intentia de a fugi, si a tras mai multe focuri cu pistolul cu bile asupra acestuia. Barbatul a fost nimerit in zona pieptului si in bratul drept.

Scandalul a incetat in momentul in care au intervenit mai multe persoane care erau in zona, moment in care cei sapte au fugit, fie pe jos, fie cu masinile in care venisera, Florin Gheorghe, care a fugit pe jos, fiind prins de un echipaj de politie. La randul sau, Fardin Amet a fugit pe jos pana la o benzinarie din zona, de unde a fost luat in masina de Daniel Onu si Regep Amet.

Totodata, din actele medico-legale efectuate in dosar a reiesit ca una dintre partile vatamate a prezentat o plaga impuscata la nivelul gambei stangi, iar o alta a fost diagnosticata cu plaga impuscata, hipocondrul drept si trei plagi impuscate fata posterioara brat drept.

Dosarul, constituit initial pe rolul Parchetului de pe langa Judecatoria Sector 4 Bucuresti, a fost preluata ulterior de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti, avand in vedere complexitatea cauzei. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.