Acasă Politic Bucuresti: Protestatarul de la Cotroceni s-a ales cu dosar penal

Bucuresti: Protestatarul de la Cotroceni s-a ales cu dosar penal

DISTRIBUIȚI

103209 – 11082011- Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti au dispus începerea urmăririi penale faţă de Neculai Stancu pentru ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea liniştii şi ordinii publice. De asemenea, prin ordonanţa procurorilor din aceeaşi dată, s-a dispus efectuarea unei expertize medico-legale. În vederea efectuării expertizei medico-legale, prin ordonanţa procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti, s-a dispus internarea lui  Neculai Stancu la Spitalul Alexandru Obrejia.

Măsura dispusă de procurori se întemeiază pe existenţa indiciilor rezonabile privind o stare reală de pericol, pentru cel în cauză, dar şi pentru mediul social, care impune stabilirea elementelor legate de starea sănătăţii sale, în scopul preîntâmpinării săvârşirii de fapte, inclusiv de natura  celor pentru se efectuează cercetări.

Neculai Stancu este cel care miercuri a protestat urcandu-se pe un stâlp din faţa Palatului Cotroceni şi ameninţând că se va arunca de acolo întrucât se considera nedreptăţit de justitie într-un process pe care l-a intentat împotriva unei firme. După câteva ore de protest, negociatorii l-au convins să coboare de pe stâlp. El nu este la primul protest de acest gen, in luna iunie a acestui stând căţărat pe stâlpul din faţa Palatului Cotroceni mai bine de şapte ore. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.