Acasă Politic Buenos Aires: Ambasadorul roman la Buenos Aires, decorat de presedintele Argentinei

Buenos Aires: Ambasadorul roman la Buenos Aires, decorat de presedintele Argentinei

DISTRIBUIȚI

103377 – 18082011– Ambasadorul român în Argentina, Ion Vîlcu, a fost decorat, cu ocazia încheierii misiunii la Buenos Aires, cu Ordinul Naţional “ Orden de Mayo” pentru Merit, în grad de Mare Cruce, acordat de către preşedintele Argentinei.

Ceremonia de decorare, organizata de Ministerul argentinian al Relaţiilor Externe şi al Cultelor la Palatul San Martin, a fost condusă de către Alberto D’Allotto, viceministrul Afacerilor Externe.

Demnitarul argentinian a făcut o amplă trecere în revistă a acţiunilor, contactelor politice, acordurilor încheiate şi proiectelor iniţiate sau concretizate în ultimii patru ani, apreciind că s-a parcurs o etapă benefică pentru relaţiile româno-argentiniene, care au înregistrat un curs ascendent pe toate planurile. Alberto D’Allotto  a subliniat că decoraţia acordată de şeful statului argentinian reprezintă un mesaj de recunoaştere şi apreciere al autorităţilor de la Buenos Aires pentru dinamica relaţiilor dintre Argentina şi România.

La ceremonie au participat ambasadori, numeroşi reprezentanţi ai ministerului argentinian de externe, ai altor ministere şi ai instituţiilor guvernamentale, reprezentanţi ai comunităţii românilor din Argentina  şi personalul misiunii. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.