Acasă Politic Londra: Premierul britanic si-a intrerupt vacanta din cauza violentelor de la Londra

Londra: Premierul britanic si-a intrerupt vacanta din cauza violentelor de la Londra

DISTRIBUIȚI

103116 – 09082011- Premierul Marii Britanii, David Cameron, si-a intrerupt vacanta pentru a reveni la Londra, in noaptea de luni spre marti, dupa trei zile consecutive de revolte, si va convoca de urgenta serviciile de securitate, transmite AFP. De asemenea, el se va intalni cu ministrul de Interne si cu seful politiei britanice.

Peste 200 de persoane au fost arestate de la inceputul violentelor, a declarat luni ministrul de interne, Theresa May. Noi ciocniri intre tineri si politie au izbucnit luni in mai multe cartiere ale Londrei, dupa primele violente care au avut loc sambata in cartierul Tottenham si pe parcursul week-end-ului.

„Nu exista probleme majore in anumite cartiere din Londra. Drept consecinta, politistii patruleaza strazile, insa le recomand parintilor sa-si contacteze copiii pentru a afla unde se afla acestia”, a declarat seful politiei, Tim Godwin.

Luni seara, mai multi tineri s-au adunat in Hackney, un cartier din estul capitalei, si au distrus mai multe magazine si un camion. Totodata, mai multe masini au fost incendiate pana la venirea politiei. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.