Acasă Politic Timisoara: Cinci persoane implicate in scandalul de la Deta, trimise in judecata

Timisoara: Cinci persoane implicate in scandalul de la Deta, trimise in judecata

DISTRIBUIȚI

103379 – 18082011– Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Timis au dispus, in 16 august a. c., trimiterea in judecata, in stare de arest preventiv, a lui Bogdan Daniel Roman, Calin Roman, Daniel-Vasile Birzan, Radu Gherghel si Valentin Pavel Strimtu, pentru ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice, precum si pentru infractiunea de loviri sau alte violente, informeaza Parchetul General.

Potrivit procurorilor, in cazul lui Bogdan Roman s-a retinut si infractiunea de port, fara drept, a cutitului, in locuri si imprejurari in care s-ar putea primejdui viata sau integritatea corporala a persoanelor ori s-ar putea tulbura ordinea si linistea publica.

Pe parcursul urmaririi penale procurorii au stabilit ca, in noaptea de 23/24 iulie, in timp ce se aflau in fata barului „Tabu”, din Deta, inculpatii au agresat cinci persoane, care au avut nevoie de ingrijiri medicale intre 7 si 15 zile. Din probele stranse la dosar a rezultat ca Bogdan Roman a atacat victimele cu o sabie (sau un cutit de mari dimensiuni ), in timp ce ceilalti agresori le-au imobilizat si le-au lovit cu pumnii si picioarele.

Procurorii mentioneaza in rechizitoriu ca in noaptea in care a avut loc scandal, in bar se aflau mai multi clienti care au parasit rapid zona, de teama sa nu devina la randul lor victime ale agresorilor.

Dosarul a fost trimis spre solutionare Judecatoriei Deta. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.