Acasă Politic Bucuresti: CFR calatori achizitioneaza servicii de modernizare a locomotivelor

Bucuresti: CFR calatori achizitioneaza servicii de modernizare a locomotivelor

DISTRIBUIȚI

103854 – 07092011 – CFR Călători organizează două proceduri de negociere cu publicarea prealabilă a unui anunţ de participare pentru achiziţia de servicii de modernizare locomotive electrice.

Pe 30 septembrie 2011 va avea loc procedura de negociere cu publicarea prealabilă a unui anunţ de participare pentru achiziţia de “Servicii de modernizare la LE 5100 KW” – Servicii de reparare şi de întreţinere a locomotivelor, potrivit unui comunicat al CFR Călători. Procedura se va finaliza cu încheierea unui acord cadru de prestări servicii, cu valabilitate până la data de 3 decembrie 2012, având o valoare estimată între 14,4 milioane de lei şi 54 milioane de lei, fără TVA. Criteriul de atribuire aplicat în vederea încheierii acordului cadru de prestări servicii este preţul cel mai scăzut, iar sursa de finanţare este asigurată din fonduri de la bugetul de stat. Candidaturile se vor depune până la data de 30 noiembrie 2011, orele 10.00, la sediul societăţii.

Pe 12 octombrie 2011 va avea loc procedura de negociere cu publicarea prealabilă a unui anunţ de participare care are ca obiect achiziţia de “Servicii de modernizare la LE 3400 KW” – Servicii de reparare şi de întreţinere a locomotivelor. Procedura se va finaliza cu atribuirea unui acord cadru de servicii valabil 13 luni de la semnarea acestuia, valoarea estimată variind între trei milioane de lei şi 45 milioane de lei, fără TVA. Criteriul de atribuire aplicat în vederea încheierii acordului cadru este preţul cel mai scăzut, iar sursa de finanţare este asigurată din fonduri proprii. Ofertele se vor depune până la data de 12 octombrie 2011, iar deschiderea acestora va avea loc la aceeaşi dată, orele 11.00. la sediul societăţii. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.