Acasă Politic Bucuresti: Conferinţa Internaţională a Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor organizata la Bucuresti

Bucuresti: Conferinţa Internaţională a Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor organizata la Bucuresti

DISTRIBUIȚI

104089 – 16092011- Asociaţia Internaţională a Poliţiştilor – Secţia Română organizează şi găzduieşte în perioada 18 – 25 septembrie 2011, la Bucureşti, lucrările Conferinţei Internaţionale a Asociaţiei Poliţiştilor (IEC 2011), la care sunt invitaţi să participe delegaţi şi observatori din 63 de ţări membre IPA.

Asociaţia Internaţională a Poliţiştilor, înfiinţată în Anglia în anul 1950, este o organizaţie non-guvernamentală care cuprinde 360.000 de membri din 63 de ţări de pe toate continentele lumii.

Asociaţia Internaţională a Poliţiştilor – Secţia Română (I.P.A. Secţia Română) este o organizaţie nonguvernamentală, nonprofit şi funcţionează conform prevederilor legislaţiei româneşti şi ale Statutului Internaţional I.P.A. Are la bază libera asociere şi este formată din poliţişti şi alte cadre ale Ministerului Administraţiei şi Internelor.

I.P.A. Secţia Română a fost fondată la data de 31 august 1992 şi s-a afiliat la International Police Association la 25 octombrie 1996.

Într-un interval de 15 ani, ţara noastră a ajuns pe locul doi în I.P.A. ca număr de membri (peste 70.000).

            Asociaţia Internaţională a Poliţiştilor are în rândurile sale oameni de pretutindeni. Cei mai mulţi dintre ei sunt poliţişti, dar şi jandarmi, poliţişti de frontieră sau pompieri. Tineri, maturi sau vârstnici, bărbaţi sau femei, aşa cum le-a dictat conştiinţa, au optat să facă parte din această organizaţie. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.