Acasă Politic Bucuresti: Crin Antonescu: USL, o constructie politica sigura

Bucuresti: Crin Antonescu: USL, o constructie politica sigura

DISTRIBUIȚI

104386 – 29092011 – USL este o constructie politica sigura si ideile pe care le vehiculeaza parlamentarii puterii, privind destramarea aliantei, nu au fundament, a declarat, miercuri seara, presedintele PNL, Crin Antonescu. „Noi am gandit mult si sper ca si bine si am vorbit putin inainte de constituirea aliantei. In scurtul interval s-a discutat ca nu se va putea face, iar dupa ce s-a facut se discuta despre asa-zisa destramare a aliantei. Rezistenta si unitatea acestei constructii sunt cheia bataliei politice din Romania, pentru urmatoarele luni. Realitatea e alta decat discutia publica din fiecare zi, despre silueta sau blogul doamnei Udrea, despre ce scrie in ziarul cutare sau cutare. Realitatea este ca s-a asezat, poate ca nu suficient, dar in mare masura,

 

ideea unei opozitii unite. Am reusit sa amenajam si sa transpunem in realitatea candidaturilor comune principiul paritatii. Nu a fost usor. Am reusit sa dam, cel putin la varf, imaginea de unitate si complementaritate intre doua partide care sunt foarte diferite. Asta e realitatea, nu ce se spera si comenteaza politrucii Controceniului”, a spus Crin Antonescu, la Realitatea Tv.

Liderul liberal sustine ca in cadrul USL nu sunt neintelegeri de niciun tip si ca inclusiv in programul Uniunii s-a reusit sa se ajunga la un consens, chiar daca in cadrul aliantei sunt ideologii diferite.

In ceea ce priveste asa-zisul conflict cu Dan Voiculescu, presedintele PNL a precizat ca nu a fost decat un schimb mai dur de replici si nicidecum o cearta.

„Eu mi-am asumat toate replicile dure pe care le-am dat, dar nu a avut loc o astfel de discutie. S-a intepretat afirmatia in care am spus ca eu cred ca batalia si grija noastra pentru imaginea de unitate este foarte importanta si ca orice defectiune este un serviciu facut actualei Puteri”, a mai spus Crin Antonescu. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.