Acasă Politic Bucuresti: PNL il acuza pe Ontanu de prelungirea ilegala a contractului pentru...

Bucuresti: PNL il acuza pe Ontanu de prelungirea ilegala a contractului pentru ridicari de masini

DISTRIBUIȚI

104430 – 30092011- Presedintele PNL Filiala Sector 2, Dan Cristian Popescu, avertizeaza ca edilul Neculai Ontanu are de gand, in sedinta de vineri a Consilului Local, sa prelungeasca contractul de servicii pentru ridicari de masini, in mod ilegal.

„In sedinta Consiliului Local Sector 2 de vineri, 30 septembrie, primarul Neculai Ontanu pregateste prelungirea ilegala a contractului de servicii pentru ridicari masini printr-un proiect de hotarare ce priveste incheierea unui nou act aditional la contractul nr. 12391/2007. Respectivul contract (care prevede ridicarea, transportul si depozitarea autovehiculelor) a mai fost prelungit o data in sedinta extraordinara a Consiliului Local din 29 iulie cu incalcarea recomandarilor prevazute in Raportul Corpului de Control al primului-ministru, ce prevede in mod expres ca la expirarea Contractului de Servicii nr. 12391/2007, Consiliul Local al Sectorului 2 nu il va mai prelungi”, se arata intr-un comunicat citat de Ziare.com.

Dan Cristian Popescu ii someaza pe consilierii locali sa nu voteze favorabil acest proiect.

„Partidul National Liberal Filiala Sector 2 semnaleaza din nou interesele obscure pe care politica UNPR le promoveaza in Sectorul 2 al Capitalei si solicita cheltuirea chibzuita a banului public prin aplicarea principiului transparentei achizitiilor publice precum si a procedurilor de licitatie”, se mai arata in comunicat. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.