Acasă Politic Bucuresti: PSD: Lipsa de profesionalism a Guvernului tinde sa ingroape orice initiativa...

Bucuresti: PSD: Lipsa de profesionalism a Guvernului tinde sa ingroape orice initiativa privata

DISTRIBUIȚI

103778 – 05092011 – Masurile economice promovate de Guvernul Boc sunt „fie insuficiente, fie total ineficiente”, iar modificarile Codului fiscal nu fac decat sa bulverseze mediul de afaceri, considera PSD. „Ultima modificare a Codului fiscal, trambitata de Guvern ca o mare realizare, tine de umorul negru si cinismul cu care ne-au obisnuit ministrii Cabinetului Boc. Pentru ca este cinic sa spui ca vor fi scutite de la plata penalitatilor de intarziere firmele care isi achita, pana la 31 decembrie 2011, datoria principala si dobanda aferenta acesteia. Este clar ca Executivul nu isi pune deloc intrebarea cate firme vor mai rezista pana la sfarsitul anului sau daca aceasta masura le va ajuta pe cele aflate in insolventa sau in stare de faliment”, a declarat Codrin Stefanescu, secretar al Consiliului National PSD.

 

 

Stefanescu spune ca „Guvernul se face ca nu intelege rapoartele bazate pe informatii si date statistice oficiale, prezentate de Oficiul National al Registrului Comertului (ONRC) si Institutul National de Statistica (INS), care arata o inrautatire a mediului de afaceri”.

„Nu putem vorbi despre reducerea masiva a birocratiei doar pentru ca Executivul a permis, in marinimia sa, depunerea de catre firmele mici, care au exclusiv trei angajati si o cifra de afaceri de pana la 100.000 euro, a unei declaratii unice trimestriale, in loc de depunerea lunara a acesteia.(..) In concluzie, lipsa de profesionalism de care da dovada Guvernul, a specialistilor in domeniu si a masurilor concrete de revigorare a mediului de afaceri tind sa ingroape orice initiativa privata”, spune liderul PSD, precizand ca tot mai multe state ale Uniunii Europene implementeaza cat mai serios despre diminuarea taxelor si impozitelor. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.