Acasă Politic Bucuresti: Rata de promovare la Bacalaureat a crescut putin dupa rezolvarea contestatiilor

Bucuresti: Rata de promovare la Bacalaureat a crescut putin dupa rezolvarea contestatiilor

DISTRIBUIȚI

103871 – 08092011 – Conform centralizarii realizate de Centrul National de Evaluare si Examinare, procentul elevilor care au reusit la examenul national de Bacalaureat 2011, sesiunea august-septembrie, dupa solutionarea contestatiilor, este de 16,80% (cu 0,74% mai mare decat procentul inregistrat inaintea depunerii contestatiilor – 16,06%).

Absolventii de liceu, nemultumiti de notele pe care le-au obtinut in sesiunea de toamna a bacalaureatului 2011, au aflat miercuri rezultatele finale, dupa solutionarea contestatiilor.

Rata de promovare a crescut, dupa reevaluarea lucrarilor, cu mai putin de un procent, la nivel national.

Inainte de recorectarea lucrarilor, promovabilitatea la nivel national era de 16,06%, procentul reprezentandu-i pe cei care au luat Bacalaureatul, din cei care s-au inscris la sesiunea de toamna. Dintre cei care s-au prezentat la examen au promovat 19,5%, la nivel national.

Mii de contestatii au fost depuse de elevii din tara dupa aflarea rezultatelor la cea de-a doua sesiune a examenului de bacalaureat.

Potrivit ministrului Educatiei, Daniel Funeriu, la sesiunea de toamna a examenului de bacalaureat au fost inregistrate 20.019 contestatii. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.