Acasă Politic Bucuresti: Rezultate catastrofale si in sesiunea de toamna a Bacalaureatului

Bucuresti: Rezultate catastrofale si in sesiunea de toamna a Bacalaureatului

DISTRIBUIȚI

103781 – 05092011 – Promovabilitatea la nivel national in sesiunea de toamna a Bacalaureatului este de 16,06%, procentul reprezentandu-i pe cei care au luat examenul din totalul celor inscrisi. Dintre cei care s-au prezentat la examen au promovat 19,5%, la nivel national.

In aceasta sesiune a Bac-ului, niciun elev nu a reusit sa obtina media zece. La nivel national, doar zece candidati au reusit performanta sa obtina note peste 9, iar peste 90.000 de elevi nu au promovat examenul de maturitate.

Majoritatea candidatilor s-au inscris pentru sustinerea probelor scrise, acolo unde in vara au fost cei mai multi picati. Cei nemultumiti de notele pe care le-au obtinut au putut depune contestatii, duminica, pana la orele 20.00. Pe 7 septembrie vor fi afisate rezultatele finale.

Nici in sesiunea din iunie-iulie, lucrurile nu au stat mai bine. Atunci, au fost inscrisi peste 212.000 de candidati, dintre care s-au prezentat la examen aproape 205.000. Inaintea contestatiilor erau promovati 90.765 de candidati (44,47%). Dupa contestatii, ponderea celor care au reusit la bacalaureat a crescut la 45,72%, cu 1,25% mai mult. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.