Acasă Politic Bucuresti: Sulfina Barbu discuta joi cu protestatarii din fata ministerului

Bucuresti: Sulfina Barbu discuta joi cu protestatarii din fata ministerului

DISTRIBUIȚI

104178 – 21092011 – Ministrul Muncii, Sulfina Barbu, va discuta joi cu reprezentanţii confederaţiilor sindicale şi patronale care protestează în fața ministerului, însă sindicaliştii spun că nu vor renunţa la proteste şi chiar vor cere prelungirea acestora după 1 octombrie dacă nu va fi adoptată hotărârea de guvern privind sectoarele de activitate. Preşedintele „Carte Alfa”, Bogdan Hossu, a anunțat miercuri, după discuţiile cu secretarul de stat Valentin Mocanu, că ministrul Sulfina Barbu a stabilit pentru joi întâlniri informale cu reprezentanţii confederaţiilor sindicale şi patronale. Hossu a precizat că ministrul Muncii va discuta de la orele 14.00 cu confederaţiile patronale şi de la 15.30 cu reprezentanţii sindicatelor.

 

 

            „Sperăm să declanşăm ceva odată cu aceste discuţii, dar noi vom continua pichetările până la apariţia hotărârii de guvern. De principiu, am vorbit la Primărie să putem prelungi autorizaţia de protest şi după 1 octombrie, dacă până atunci nu apare hotărârea de guvern privind stabilirea sectoarelor de activitate”, a spus Bogdan Hossu.

            Protestul de la Ministerul Muncii s-a încheiat fără incidente, după aproximativ două ore. Sindicaliştii vor protesta şi în zilele următoare la Ministerul Muncii, ei având autorizaţie pentru pichete până în 1 octombrie.

            În prima zi de protest, la Ministerul Muncii au venit peste 150 de sindicalişti. Protestul are loc la două zile de la preluarea de către Sulfina Barbu a mandatului la Ministerul Muncii. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.