Acasă Politic Bucuresti: Piedone nu va candida impotriva lui Oprescu

Bucuresti: Piedone nu va candida impotriva lui Oprescu

DISTRIBUIȚI

104179 – 21092011 – Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone (PC), a trimis miercuri o scrisoare deschisă în care anunţă public că nu candidează la postul de primar general al Bucureştiului. Edilul susţine că doreşte să infirme speculaţiile făcute, în ultimele zile, pe seama unei eventuale candidaturi împotriva lui Sorin Oprescu. În scrisoarea deschisă, primarul PC – Cristian Popescu Piedone susţine că nu va intra în cursa pentru şefia Capitalei, la alegerile locale de anul viitor, chiar dacă unele sondaje l-ar recomanda ca favorit pentru fotoliul de primar general. Știu că sunt pe locul I în sondajele pentru Bucureşti, acele sondaje nedate publicităţii şi ascunse, cu teamă, chiar şi mie. Tocmai de aceea ţin să fac următoarele precizări:

 

nu voi candida la postul de primar general al Municipiului Bucureşti, până când nu voi fi dus la bun sfârşit proiectele începute în Sectorul 4″, scrie Piedone, precizând totodată că singura politică pe care o va face este cea a cetăţeanului.

Luni, liderul Conservatorilor, Daniel Constantin, a anunţat că partidul pe care îl conduce va candida pe liste separate de liberali şi socialişti la alegerile locale din 2012 şi, din acest motiv, şeful PNL – Crin Antonescu, nu ar avea dreptul să îl numească drept candidat al ACD pe Sorin Oprescu, fără consultarea PC. Conservatorii şi-au anunţat susţinerea pentru Piedone la Primăria Capitalei, în timp ce şeful PSD Victor Ponta şi Antonescu îl sprijină pentru actualul edil-şef, Sorin Oprescu. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.