Acasă Politic Bucuresti: UEFA a inchis, deocamdata, National Arena

Bucuresti: UEFA a inchis, deocamdata, National Arena

DISTRIBUIȚI

103882 – 08092011 – Reprezentanţii UEFA care au inspectat gazonul Naţional Arena joi dimineaţa au decis să nu mai permită disputarea altor meciuri pe noul stadion din Capitală, a declarat Marius Stan, preşedintele Oţelului Galaţi, citat de Radio GSP. „În acest moment, Naţional Arena este închis de UEFA. Cei doi oameni trimişi la Bucureşti au luat mostre din teren şi vedem ce va urma”, a declarat preşedintele campioanei României. După problemele cu gazonul de la meciul România-Franţa din preliminariile Campionatului European din 2012, oficialii UEFA au decis să trimită doi reprezentanţi care să inspecteze terenul şi să găsească împreună cu Primăria şi cu cluburile care îşi doresc să folosească arena cea mai bună soluţie.

 

 

Cei doi inspectori trimişi de forul european au verificat stadionul alături de Adrian Oprişan, administratorul Gama Verde SRL, firma care a pus gazonul, preşedintele FRF, Mircea Sandu, şi directorul departamentului de licenţiere din cadrul FRF, Viorel Duru. La final, s-au deplasat la sediul federaţiei, acolo unde vor participa la o şedinţă, la care va lua parte şi Dumitru Dragomir, preşedintele LPF, şi la care ar putea fi chemaţi şi reprezentanţii cluburilor.

În condiţiile în care decizia UEFA va deveni oficială, situaţia se complică pentru reprezentantele României în cupele europene. Cel mai dramatic este cazul campioanei Oţelul Galaţi, deoarece, în acest moment, nicio altă arenă din ţara noastră nu este omologată pentru Liga Campionilor. Pentru Steaua şi Rapid există variantele Cluj, Timişoara sau stadionul Dinamo, arena din Piatra Neamţ fiind deja rezervată de FC Vaslui. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.