Acasă Politic Bucuresti: USL va introduce o motiune privind eliminarea subventiilor la caldura

Bucuresti: USL va introduce o motiune privind eliminarea subventiilor la caldura

DISTRIBUIȚI

103994 – 13092011 – USL va introduce o motiune privind eliminarea subventiilor la caldura, a anuntat, marti, presedintele PSD, Victor Ponta, la inceputul sedintei Biroului Permanent National (BPN) al partidului. „Mi-as dori sa fie din partea USL, a PSD nu doar o critica a masurilor luate de acest guvern, ci o explicatie a efectelor pentru populatie si a masurilor care ar fi putut fi luate”, a adaugat Ponta. El a mai spus ca in cadul BPN va fi discutata si componenta comisiei care va ancheta modul in care s-au desfasurat recentele alegeri parlamentare partiale din colegiul 6 judetul Neamt. „Ii felicit pe cei de la Senat ca au castigat la vot in fata celor de la putere pentru a infiinta comisia privind anchetarea abuzurilor si ilegalitatilor comise cu ocazia alegerilor din Neamt.

 

 Sub autoritatea Senatului vor putea fi obtinute si administrate toate probele care sa dovedeasca ca acolo s-au comis fraude majore, s-a incalcat legea. Mandatul obtinut de candidatul PDL este unul ilicit”, a subliniat Ponta.

Potrivit liderului PSD, in cadrul sedintei BPN va fi discutata si modificarea legii minelor, procedura de revizuire a Constitutiei, pozitia PSD si a USL fata de infiintarea unui nou minister, prioritatile legislative din aceasta saptamana. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.