Acasă Politic Victor Ponta participa la Conferinta Nationala a Partidului Laburist din Marea Britanie

Victor Ponta participa la Conferinta Nationala a Partidului Laburist din Marea Britanie

DISTRIBUIȚI

104322 – 27092011 – Preşedintele PSD, Victor Ponta, participă, în în zilele de 27 şi 28 septembrie, la Conferinţa Naţională a Partidului Laburist din Marea Britanie, la care sunt prezenţi liderii naţionali şi locali laburişti, reprezentanţii sindicatelor, precum si liderii principalelor partide socialiste din Uniunea Europeană. Liderul PSD a fost invitat la eveniment de conducerea Partidului Laburist, urmând sa ia cuvantul la doua dintre dezbaterile incluse in programul Conferinţei.

Victor Ponta va avea o întrevedere cu liderul Partidului Laburist, Ed Miliband, şi va susţine, în cadrul intervenţiilor sale, cauza cetăţenilor români aflaţi la muncă pe teritoriul Marii Britanii, dar şi în celelalte state ale Uniunii Europene. Preşedintele PSD va folosi această oportunitate pentru a sublinia şi a promova dreptul românilor, în calitate de cetăţeni europeni, de a circula şi de a munci fără restricţii oriunde în Uniunea Europeană, solicitând laburiştilor săsprijine eliminarea restricţiilor pentru muncitorii români pe piaţa muncii din Marea Britanie.

Liderul PSD va susţine si o intervenţie pe tema provocării majore cu care se confruntă acum Uniunea Europeană: criza euro.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a răspuns invitaţiei lansate de Partidul Laburist ca împreună cu liderii socialişti europeni să contribuie la conturarea şi transmiterea unui mesaj comun al stângii europene în faţa provocărilor cu care Uniunea Europeană se confruntă. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.