Acasă Politic Bucuresti: Ovidiu Tender audiat la DNA

Bucuresti: Ovidiu Tender audiat la DNA

DISTRIBUIȚI

104888 – 18102011 – Omul de afaceri Ovidiu Tender este audiat, marti, de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA).

In luna aprilie a acestui an, Ovidiu Tender a reclamat la DNA ca ar fi fost inselat de reprezentatii unei societati de la care voia sa cumpere in leasing un avion de mici dimensiuni. Contractul de leasing a fost incheiat cu societatea Toyo Motor, insa omul de afaceri nu a primit aparatul de zbor.

Tender a confirmat existenta plangerii in care a reclamat ca nu are avionul, despre care a spus ca a costat foarte mult.

Plangerea a fost facuta in cursul anului 2010, la Parchetul instantei supreme, in care se mentioneaza ca valoarea contractului a fost de 15 milioane de dolari, suma din care s-ar fi achitat peste jumatate din bani. Avionul nu ar fi fost livrat deoarece Tender ar fi platit doar opt milioane de dolari. De asemenea, din cauza faptului ca nu s-au facut documentele de transport si de inregistrare la Registrul Aviatiei, „avionul a plecat”.

In dosar sunt vizate mai multe persoane si societati, nu doar Toyo Motor, insa nu a fost inceputa urmarirea penala fata de vreo persoana. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.