Acasă Politic Bucuresti: Parchetul s-a autosesizat in legatura cu barbatul mort in arestul Sectiei...

Bucuresti: Parchetul s-a autosesizat in legatura cu barbatul mort in arestul Sectiei 7 Politie

DISTRIBUIȚI

104953 – 20102011 – Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti s-a sesizat din oficiu cu privire la decesul unui bărbat în vârstă de 38 de ani, produs în arestul Secţiei 7 Poliţie Bucureşti.

Conform procurorilor, la data de 15 octombrie 2011, Secţia 7 Poliţie a dispus începerea urmăririi penale faţă de acesta pentru infracţiunea de furt calificat în stare de recidivă, anterior el fiind condamnat pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi trafic de stupefiante. În sarcina lui s-a reţinut faptul că, la data de 14 octombrie 2011, în timp ce se afla într-un restaurant de pe raza Sectorului 2, a sustras o geantă de culoare neagră, valoarea totală a prejudiciului fiind de 2.500 de lei.

Totodată, la data de 15 octombrie 2011, Judecătoria Sectorului 2 a dispus arestarea preventivă a acestuia pe o perioadă de 29 de zile, fiind încarcerat în Arestul Secţiei 7 Poliţie.

La data de 19 octombrie 2011, bărbatul a fost prezentat Tribunalului Bucureşti pentru judecarea recursului declarat împotriva hotărârii prin care s-a dispus arestarea preventivă, recursul fiind respins de instanţa de judecată.

Ulterior, în cursul aceleiaşi zile, bărbatul a decedat în Arestul Secţiei 7 Poliţie.

După sesizarea din oficiu, un procuror din cadrul Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a efectuat cercetarea la faţa locului, la care au participat şi un medic-legist din cadrul INML „Mina Minovici”, ofiţeri din cadrul Serviciului Omoruri şi specialişti criminalişti din cadrul DGPMB

Medici legişti de la INML „Mina Minovici” au autopsiat cadavrul, iar primele concluzii arată că “moartea a fost violentă , cauzată de starea septică survenită în evoluţia unei pleurezii purulente. La necropsie s-au constatat leziuni traumatice la nivelul membrelor şi toracelui. Pentru a aprecia rolul şi ponderea leziunilor traumatice în tanatogeneză s-au recoltat probe biologice pentru examene complementare de laborator (examen histopatologic, microbiologic şi toxicologic). Moartea poate data din 19 octombrie 2011.” – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.