Acasă Politic Bucuresti: Ponta condamna „declaratiile iresponsabile ale presedintelui Basescu”

Bucuresti: Ponta condamna „declaratiile iresponsabile ale presedintelui Basescu”

DISTRIBUIȚI

105014 – 24102011 – „Vreau sa condamn declaratiile iresponsabile ale presedintelui Basescu indreptate impotriva Uniunii Europene si a liderilor sai. E un mod inca o data iresponsabil in care Traian Basescu incearca sa gaseasca vinovati in afara tarii pentru situatia economica din ce in ce mai grava a Romaniei. Toate prognozele economice arata ca am fost mintiti cand s-a spus in 2010 ca avem o perioada de austeritate pentru ca Romania sa mearga mai bine. Din pacate, Romania intra acum intr-o criza mai grava decat in 2010, corelata cu ce se intampla in plan european, dar accentuata de incompetenta puterii actuale”, a declarat, luni, presedintele PSD, Victor Ponta. Ponta sustine ca „Romania a deraiat, in ultima perioada, din ce in ce mai grav de pe drumul integrarii europene.

 

 As vrea sa condamn faptul ca prim-ministrul Romaniei, Emil Boc, lipseste de la intalnirile Consiliului European, unde sefii de guverne dezbat solutiile pentru criza din Europa. Emil Boc a fost la Bruxelles pentru a face invitatii pentru o intalnire politica aici, la Bucuresti.”

„Nu e vina UE ca Guvernul Romaniei se imprumuta in fiecare luna cu un miliard de euro, cu dobanda cea mai mare posibila – peste 7%”, a mai spus Victor Ponta. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.