Acasă Politic Bucureşti: PSD foloseşte din nou aparatura de bruiaj de frica puterii

Bucureşti: PSD foloseşte din nou aparatura de bruiaj de frica puterii

DISTRIBUIȚI

104701 – 11102011 – Social-democraţii au reînceput să folosească aparatura de bruiaj pe care o adusese, pe vremuri, Adrian Năstase la sediul central al PSD din Kiseleff, ei fiind din ce în ce mai convinşti că puterea le ascultă telefoanele. Pesurse.ro scrie că toate şedinţele conducerii PSD încep numai după ce Victor Ponta sau unul dintre consilieri apasă butonul de pornire a unui sistem de bruiaj, al cărui scop este împiedicarea ascultării telefoanelor, dar şi bruierea eventualelor aparate de ascultare din imediata apropiere a clădirii. Temerile pesediştilor nu sunt vechi, un prim aparat de bruiaj fiind instalat în Kiseleff pe vremea lui Adrian Năstase, la propunerea şefului Comisiei de control asupra activităţii SRI de atunci, Ion Stan.

 Aparatul nu prea a fost folosit cât partidul a fost condus de Mircea Geoană.

După venirea lui Ponta însă la conducerea PSD şi mai ales după ce partidul condus de Gabriel Oprea, UNPR, s-a instalat într-un sediu aflat la numai 20 de metri de sediul central al PSD, pesediştii au recurs aproape la toate şedinţele importante la aparatul de bruiaj. Sediul central al UNPR este amplasat chiar în colţul curţii PSD, social-democraţii fiind convinşi că printr-una din camere este instalată şi o aparatură de ascultare şi interceptare, mai ales că Oprea ar putea avea acces la astfel de echipamente, fiind şeful Ministerului Apărării.

Sistemul de bruiaj al PSD funcţionează la toate Birourile Permanente, fără excepţie şi cu o bună eficacitate: în curtea PSD nu mai există semnal la nicio reţea de telefonie.

Mutarea partidului lui Oprea în coastele PSD a mai adus şi o altă formă de răzbunare a pesediştilor: aceştia depozitează tomberoanele de gunoi exact lângă gardul comun cu generalii lui Oprea, simbol al „preţuirii” pentru partidul format, în mare proporţie, de foşti pesedişti. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.