Acasă Politic Chisinau: Sorin Oprescu: “Infastructura stradala din Chisinau imi aduce aminte de cea...

Chisinau: Sorin Oprescu: “Infastructura stradala din Chisinau imi aduce aminte de cea din Romania din urma cu 15 ani”

DISTRIBUIȚI

104801 – 14102011 – Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, s-a intalnit joi, la Chisinau, cu reprezentantii firmei bucurestene de constructii Genesis International pe santierul unde acestia lucreaza la reabilitarea infrastucturii stradale.

Cu aceasta ocazie, Sorin Oprescu a aratat ca este important ca firmele romanesti serioase sa-si ofere expertiza pentru cresterea nivelului infrastructurii din Republica Moldova.

“Infastructura stradala din Chisinau imi aduce aminte de cea din Romania din urma cu 15 ani. Cei 40 de munictori romani care lucreaza in Chisinau nu ne fac de ras. Am vrut sa trec sa-i cunosc si sa-i salut, pntru ca ei au lucrat si in Romania cu seriozitate. Chiar ii spuneam primarului Chirtoaca ca n-am auzit nimic rau de ei in tara , ceea ce este un semn bun” a spus primarul Sorin Oprescu.

Compania din Bucuresti are un contract de reabilitare a infrastructurii stradale pe 10 strazi si bulevarde din Chisinau, in acest moment 5 dintre acestea fiind deja terminate. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.