Acasă Politic Delegaţie MAI la Reuniunea miniştrilor şi şefilor agenţiilor pentru situaţii de urgenţă...

Delegaţie MAI la Reuniunea miniştrilor şi şefilor agenţiilor pentru situaţii de urgenţă din statele membre ale OCEMN

DISTRIBUIȚI

104604 – 06102011 – O delegaţie a Ministerului Administraţiei şi Internelor, condusă de către Mihai Capră, secretar de stat pentru Relaţia cu Instituţiile Prefectului, va participa vineri, 7 octombrie a. c., la reuniunea miniştrilor şi şefilor agenţiilor pentru situaţii de urgenţă din statele membre ale Organizaţiei Cooperării Economice a Mării Negre (OCEMN), care se desfăşoară la Soci, în Federaţia Rusă.

Reuniunea ministerială este precedată, în perioada 5-6 octombrie 2011, de reuniunea Grupului de lucru privind situaţiile de urgenţă, constituit în cadrul Organizaţiei Cooperării Economice a Mării Negre (OCEMN).

Evenimentul este organizat de Federaţia Rusă, în dubla sa calitate de preşedinte în exerciţiu al OCEMN, precum şi de ţară coordonatoare a Grupului de lucru privind situaţiile de urgenţă, constituit în cadrul organizaţiei.

Cu acest prilej, miniştrii şi şefii structurilor pentru situaţii de urgenţă vor aborda chestiuni actuale şi perspectivele conlucrării în domeniul mai amplu al prevenirii şi intervenţiei în caz de dezastre în regiunea Mării Negre. Concluziile reuniunii vor fi sintetizate într-o Declaraţie comună ce va fi adoptată la finalul activităţii. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.