Acasă Politic Ungaria: 14 romani morti intr-un accident in Ungaria

Ungaria: 14 romani morti intr-un accident in Ungaria

DISTRIBUIȚI

105188 – 31102011 – Un accident grav de circulatie in urma caruia au murit 14 romani s-a produs in Ungaria in noaptea de duminica spre luni. Tragedia a fost consecinta impactului dintre un tir si un microbuz cu romani care se intorceau de la munca din Spania. Toti cei 14 romani care au murit se aflau in microbuz. Alte doua persoane sunt internate in stare grava intr-un spital din Szeged. Este vorba de un pasager al microbuzului si soferul tirului. Accidentul a avut loc pe autostrada M43 intre localitatile Mako si Szeged, la 93 de kilometri de Timisoara. Microbuzul venea din Valencia si se indrepta catre Arges.  Razvan Ciolca, consul general al Romaniei in Ungaria, a declarat ca romanii se intorceau din Spania de la munca.

 

 Printre cei 14 morti se afla patru femei si trei copii, cu varste cuprinse intre 7 si 14 ani. Ciolca a precizat ca, cel mai probabil, in doua zile trupurile celor decedati vor fi repatriate.

Din primele informatii reiese ca soferul tirului a adormit la volan si a intrat pe contrasens, unde s-a ciocnit cu microbuzul care circula regulamentar. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.