Acasă Politic Viena: Comitetul National pentru Dezvoltare si-a deschis filiala la Viena

Viena: Comitetul National pentru Dezvoltare si-a deschis filiala la Viena

DISTRIBUIȚI

104787 – 13102011 – Comitetul Naţional pentru Dezvoltare şi-a lansat, miercuri, prima filială internaţională la Viena, în cadrul unui eveniment organizat în parteneriat cu Eurobrand Institute. De altfel, filiala de la Viena a CND va funcţiona în parteneriat cu Eurobrand Institute. La ceremonia de lansare au fost prezenţi preşedintele Senatului României, Mircea Geoană, reprezentanţi din mediile economice, academice, membrii ai corpului diplomatic, membri ai Parlamentului din Austria, reprezentanţi ai marilor corporaţii austriece care îşi desfăşoară activitatea în România, precum şi membri de vârf ai comunităţii româneşti din Austria.

“Este o iniţiativă diferită faţă de cele întâlnite până acum în România, în sensul că încearcă să atragă interesul, sugestiile şi ideile profesioniştilor şi experţilor naţionali şi internaţionali cu scopul de a redresa slăbiciunile structurale ale dezvoltării ţării, care încă inhibă potenţialul României şi o împiedică să devină o naţiune încrezătoare în sine”, a declarat Mircea Geoană. Preşedintele Senatului a mai afirmat că scopul filialei de la Viena a CND este şi de a face România mai atrăgătoare pentru investiţii şi pentru transfer de tehnologie şi know-how, toate măsuri generatoare de competitivitate şi de locuri de muncă înalt calificate.

Următoarea filială internaţională a Comitetului Naţional pentru Dezvoltare va fi deschisă la sfârştiul acestei luni, la Milano. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.