Acasă Politic ANI: Politist de frontiera de la Moravita prins cu un plus de...

ANI: Politist de frontiera de la Moravita prins cu un plus de avere nejustificat de 41.000 de euro

DISTRIBUIȚI

105814 – 24112011 – Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a constatat existenţa unei diferenţe semnificative în cuantum de 176.308 lei  (aproape 41.000 euro), între averea dobândită şi veniturile realizate de către Francisc Tocaciu în perioada exercitării funcţiei de agent în cadrul Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Timiş – Punctul de Trecere a Frontierei Moraviţa.

Tocaciu a fost numit în funcţia publică de Agent în cadrul Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Timiş – Punctul de Trecere a Frontierei Moraviţa la data de 1 octombrie 2006.

Veniturile de natură salarială, realizate în perioada supusă evaluării de Tocaciu, împreună cu soţia sa, au fost în cuantum total de 93.637 lei. Veniturile de natură salarială şi disponibilităţi băneşti obţinute de către cei doi soţi au fost de 422.474 lei.

Averea deţinută celor doi pentru care au fost identificate părţi de natură nejustificată este, conform datelor înscrise în evidenţele fiscale, de  598.782 lei.

Luând în considerare cele de mai sus, ANI a dispus sesizarea Comisiei de Cercetare de pe lângă Curtea de Apel Timişoara în vederea începerii acţiunii de control cu privire la averea dobândită şi veniturile realizate în perioada exercitării de către Francisc Tocaciu a funcţiei de Agent în cadrul Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Timiş – Punctul de Trecere a Frontierei Moraviţa.

Persoana a cărei declaraţie de avere a fost supusă evaluării, fiind identificate diferenţe semnificative, este considerată incompatibilă. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.