Acasă Politic Bucuresti: Bazinul olimpic din Complexul Sportiv Steaua va putea gazdui orice fel...

Bucuresti: Bazinul olimpic din Complexul Sportiv Steaua va putea gazdui orice fel de competitii internationale

DISTRIBUIȚI

105248 – 02112011 – Ministrul Apărării Naţionale, Gabriel Oprea, şi Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, au vizitat şantierul pe care se construieşte bazinul de polo din Complexul Sportiv Steaua din Ghencea.

„În ultimii 20 de ani nu s-au mai făcut bazine olimpice, bazine de polo şi este pentru prima dată când în România se lucrează la o astfel de infrastructură. Ne bucurăm că l-am putut face pentru Clubul Steaua, care aparţine M.Ap.N.”, a declarat ministrul Elena Udrea.

„Acest proiect, pe lângă susţinerea sportului de performanţă, va permite şi tinerilor practicanţi de înot din sectoarele 5 şi 6 ale Capitalei să beneficieze de avantajele unui bazin modern”, a declarat ministrul Gabriel Oprea.

Bazinul de polo respectă cerinţele Federaţiei Internaţionale de Polo şi va putea găzdui orice fel de competiţii de acest gen, naţionale şi internaţionale.

Pe lângă bazinul pentru competiţii, proiectul construcţiei prevede şi un bazin pentru antrenamente. Tribunele vor asigura locuri pentru 400 de spectatori. Până la realizarea acestui bazin, sportivii poloişti stelişti s-au antrenat şi au desfăşurat meciurile de polo la un bazin din Bucureşti, care nu se află în administrarea M.Ap.N.

Proiectul, care va costa 24,55 de milioane de lei, finanţat prin Compania Naţională de Investiţii, va fi finalizat în luna mai 2012. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.