Acasă Politic Bucuresti: Incercare de unificare a taberelor din PNTCD

Bucuresti: Incercare de unificare a taberelor din PNTCD

DISTRIBUIȚI

105331 – 04112011 – Presedintele PNTCD, Victor Ciorbea, a convocat pentru sambata Consiliul National de Conducere al  partidului. Intalnirea grupurilor dizidente va avea loc la sediul Asociatiei „21 Decembrie 1989”.

Victor Ciorbea cauta sustinere pentru extinderea echipei de conducere cu persoane din celelalte tabere taraniste, astfel incat PNTCD sa intre unificat in anul electoral 2012.

„Si-au anuntat intentia de a participa, ca raspuns la apelul lansat de presedintele Victor Ciorbea, mai multi reprezentanti ai celorlalte grupari din partid, inclusiv domnul Aurelian Pavelescu. Ordinea de zi cuprinde propunerea de cooptare a unor noi membri in conducerea nationala, in scopul stingerii divergentelor din partid”, se arata intr-un comunicat semnat de vicepresedintele PNTCD Radu Rizescu.

Pe ordinea de zi a sedintei, figureaza si chestiuni legate de activitatea electorala a partidului pe viitor, precum strangerea de semnaturi pentru intrarea partidului in campania electorala din 2012 si participarea la alegerile partiale din Olt, Cluj si Bihor. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.