Acasă Politic Bucuresti: Ponta chemat la audieri pentru vot multiplu

Bucuresti: Ponta chemat la audieri pentru vot multiplu

DISTRIBUIȚI

105937 – 30112011- Presedintele PSD, Victor Ponta, a fost chemat la audieri in cazul presupusului vot la mai multe cartele savarsit de mai multi deputati, in luna iunie a acestui an, a hotarat, marti, Comisia juridica a Camerei Deputatilor. „Se constata ca exista elemente ca duc la concluzia unui vot multiplu. Se va stabili sanctiunea care trebuie aplicata. In ceea ce priveste sesizarea IPP, Comisia a decis ca Victor Ponta sa fie invitat la audieri”, a anuntat, marti, presedintele Comisiei juridice, Daniel Buda, citat de B1 TV. Deputatii juristi l-au invitat pe Victor Ponta la audieri in legatura cu sesizarea Institutului de Politici Publice (IPP) privind votul pe care l-ar fi dat in Parlament, desi el se afla, de fapt, la Cotroceni.

 

 

Institutia s-a sesizat dupa ce mai multi deputati au fost filmati in timp ce votau la doua maini, trimitand apoi o notificare catre Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ).

Deputatii vizati de plangere sunt Marius Dugulescu (PDL), Ciprian Florin Luca (PSD), Vasile Berci (PNL), Danut Liga (PDL), Ioan Stan (PSD), Gheorghe Ana  (PSD), Valentin Rusu (PDL) si Ion Dumitru (PSD).

La Comisia juridica se afla pe ordinea de zi mai multe solicitari de sanctionare a deputatilor care au votat la doua maini in sedintele de vot final. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.