Acasă Politic Bucuresti: Procedura noua de stabilire a subiectelor pentru concursurile de ocupare a...

Bucuresti: Procedura noua de stabilire a subiectelor pentru concursurile de ocupare a funcţiilor publice

DISTRIBUIȚI

105852 – 25112011 – Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici (ANFP) anunţă că a modificat procedura de stabilire a subiectelor propuse de către reprezentanţii Agenţiei la proba scrisă a concursurilor de ocupare a funcţiilor publice.

Astfel, subiectele propuse de către membrii ANFP în comisiile de concurs pentru proba scrisă a concursurilor desfăşurate în cadrul Agenţiei se vor extrage în mod aleatoriu, dintr-o bază de date, prin intermediul unei aplicaţii software. Această bază conţine 250 de propuneri de subiecte formulate de către persoanele mai sus-menţionate, subiecte care pot fi consultate pe site-ul ANFP. Subiectele propuse sunt permanent actualizate, astfel încât să fie armonizate cu modificările legislative în vigoare.

În ziua desfăşurării probei scrise, comisia de concurs stabileşte seturile de subiecte pentru proba scrisă. Generarea propunerilor care aparţin membrilor ANFP în comisia de concurs se va desfăşura prin intermediul aplicaţiei software, cu cel mult o jumătate de oră înaintea începerii probei scrise.

„Modificarea modului de stabilire a subiectelor pentru proba scrisă a concursurilor este o măsură oportună care demonstrează preocuparea noastră permanentă de a identifica soluţii inovatoare, în scopul asigurării unui serviciu public eficient, cu respectarea principiilor vizînd profesionalismul, transparenţa, integritatea, egalitatea de şanse şi imparţialitatea cerute de lege”, a menţionat preşedintele ANFP, Andras Szakal. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.