Acasă Politic Bucuresti: Secretarul general al Guvernului va fi demis

Bucuresti: Secretarul general al Guvernului va fi demis

DISTRIBUIȚI

105849 – 25112011Daniela Andreescu, sefa Secretariatului General al Guvernului, va fi convinsa sa isi dea demisia sau va fi demisa din cauza scandalului in care a fost implicata in ultimele zile.

Informatia a fost confirmata de surse din Guvern, potrivit Realitatea TV, dar indirect si de Elena Udrea, sefa PDL Bucuresti si membru al Guvernului. Aceasta a declarat ca evaluarea membrilor de partid care au sprijinul PDL in anumite functii de conducere se apropie de final. „In ceea ce o priveste pe doamna Andreescu, sunt convinsa ca premierul va lua cea mai buna decizie”, a declarat Elena Udrea.

Agentia Nationala de Integritate a refuzat sa ofere informatii despre conflictul de interese de care este acuzata sefa SGG Daniela Andreescu, precizand ca nu poate da informatii despre cauzele aflate pe rol.

Secretarul general al Guvernului a fost acuzat de acordarea unor spatii ale RA-APPS, institutie aflata in subordinea sa, unor membri ai propriei familii. Mai exact, presa a scris ca sotul Danielei Andreescu, Aurel Teodorescu, a inchiriat un spatiu al RA-APPS.

Explicatia Danielei Andreescu a fost surprinzatoare, aceasta sustinand ca, legal, sotul sau nu ii este ruda. Ea a mai adaugat si ca, intr-adevar, s-a facut o inchiriere, dar nu catre sotul ei direct, ci catre o asociatie din care face parte acesta. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.