Acasă Politic Chisinau: SRR lanseaza oficial Radio Chisinau pe 1 Decembrie

Chisinau: SRR lanseaza oficial Radio Chisinau pe 1 Decembrie

DISTRIBUIȚI

105942 – 30112011- Pe 1 decembrie 2011, de Ziua Naţională a României, va fi lansat oficial Radio Chişinău, un proiect editorial al Societăţii Române de Radiodifuziune (SRR) care oferă publicului din Republica Moldova programe radiofonice la standardele serviciului public de radio românesc.

Radio Chişinău se adresează unui public tânăr, educat, interesat de actualitatea culturală, de programe de ştiri şi de divertisment moderne.

Manifestările de la Chişinău prilejuite de lansarea noului post Radio România se vor desfăşura pe tot parcursul zilei de 1 decembrie. Ziua se încheie cu un concert special în Piaţa Marii Adunări Naţionale care reuneşte trupe şi solişti din Republica Moldova şi din România.

La evenimentele organizate la Chişinău vor participa András István Demeter, preşedinte director general al Radio România, Marius Gabriel Lazurca, ambasadorul României la Chişinău, reprezentanţi ai Comisiei pentru românii de pretutindeni a Senatului, ai Comisiilor pentru cultură ale Senatului şi ale Camerei Deputaţilor, Eugen Tomac, secretar de stat – Departamentul Românii de Pretutindeni, Anton Niculescu, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Externe, Valeriu Turcan, consilier prezidenţial, membri ai Consiliului Naţional al Audiovizualului şi reprezentanţi ai Primăriei Capitalei şi ai Societăţii Naţionale de Radiocomunicaţii. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.