Acasă Politic Focsani: Angajat al unei societati de electricitate, prins cu mita de 1.000...

Focsani: Angajat al unei societati de electricitate, prins cu mita de 1.000 lei

DISTRIBUIȚI

105232 – 01112011 – Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie – Biroul Judeţean Anticorupţie Vrancea l-au prins în flagrant pe un angajat al unei societăţi de distribuţie energie electrică din Focşani, în timp ce primea drept mită suma de 1.000 de lei.

Cel în cauză solicitase banii de la denunţătorul său., pentru a nu încheia acte de constatare privind o diferenţă de 10.000 kwh între consumul înregistrat de către contorul de curent electric de la locuinţa mamei denunţătorului şi consumul facturat.

Pe 28 octombrie a. c., angajatul societatii de elecricitate a înlocuit contorul de curent instalat la locuinţa mamei denunţătorului, ocazie cu care a constatat existenţa unei diferenţe de 10.000 de kwh  între consumul înregistrat de contor şi consumul facturat de către societatea de distribuţie a energiei electrice. 

În zilele următoare, angajatul societăţii de electricitate l-a contactat pe denunţător şi i-a pretins 300 de euro pentru a nu încheia actul constatator, aducându-i, totodată, la cunoştinţă că, în caz contrar, va fi nevoit să plătească o diferenţă de circa 4.000 lei, respectiv contravaloarea celor 10.000 de kwh înregistraţi în plus faţă de consumul de energie facturat şi plătit de consumator. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.