Acasă Politic Iasi: Prinsi la furat puieti de pe plantatie in apropiere de Prut

Iasi: Prinsi la furat puieti de pe plantatie in apropiere de Prut

DISTRIBUIȚI

105338 – 04112011 – Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Bivolari din judeţul Iaşi au descoperit patru barbati care furau 22 puieti de pomi fructiferi de pe o plantatie.

In ziua de 3 noiembrie a.c. in jurul orelor 17.40, politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Bivolari au observat ajutorul sistemului optronic de recunoastere patru persoane care nu-si justificau prezenta in zona. La fata locului s-au deplasat politisti de frontiera din cadrul aceluiasi sector care au depistat patru barbati care scoteau din pamant puieti de pomi fructiferi de pe o plantatie situata in apropierea raului Prut. Din cercetarile efectuate si din declaratiile barbatilor politistii de frontiera au stabilit ca acestia sunt cetatenii romani cu varste cuprinse intre 20 si 36 ani, domiciliati in comuna Trifesti, care intentionau sa fure puietii in vederea comercializarii.  

Politistii de frontiera le-au intocmit barbatilor lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

Bunurile au fost predate proprietarului plantatiei. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.