Acasă Politic Arad: Certificat european de buna practica in sectorul public pentru CJ Arad

Arad: Certificat european de buna practica in sectorul public pentru CJ Arad

DISTRIBUIȚI

106144 – 08122011 – Consiliul Judeţean (CJ) Arad a primit un certificat de bună practică pentru proiectul “Mai multă pădure pentru mai multă viaţă”, la ceremonia de acordare a “Premiului European pentru Sectorul Public EPSA 2011”, organizată de către Institutul European de Administraţie Publică (EIPA) în perioada 15 – 17 noiembrie 2011, la Maastricht, informează Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici .

Această bună practică a fost înscrisă în cadrul temei “Going Green: Soluţii concrete din sectorul public pentru protejarea mediului” şi s-a aflat printre cele 15 nominalizări pentru premiul EPSA. Proiectul a suscitat interesul participanţilor şi al organizatorilor şi s-a constituit într-un exemplu de bună practică la nivel european.

Acelaşi proiect al Consiliului Judeţean Arad a obţinut premiul I la secţiunea “Dezvoltare locală prin parteneriate şi voluntariat” din cadrul celei de-a IV-a ediţii a Conferinţei „Inovaţie şi calitate în sectorul public” organizată de către ANFP în noiembrie 2011. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.