Acasă Politic Berlin: Victor Ponta s-a intalnit cu liderul social-democratilor germani

Berlin: Victor Ponta s-a intalnit cu liderul social-democratilor germani

DISTRIBUIȚI

106020 – 04122011 – Presedintele PSD, Victor Ponta, s-a intalnit sambata, la Berlin, in cadrul conventiei social-democratilor germani, cu liderul SPD, Sigmar Gabriel, favoritul viitoarelor alegeri din Germania, avand sansa de a deveni noul cancelar, dupa Angela Merkel.

Dialogul dintre cei doi a atins si situatia Romaniei, din perspectiva unor viitoare colaborari, care ar putea fi configurate dupa alegeri. Un subiect special a fost referitor la colaborarile din zona energiei, tema prioritara pentru Romania, dar si pentru Germania.

Sigmar Gabriel l-a felicitat pe Victor Ponta pentru obtinerea, de catre PSD, a organizarii viitorului congres PES la Bucuresti, anul viitor. De asemenea, cei doi au comentat pe marginea sanselor celor doua partide de a prelua guvernarea in cele doua tari, dupa alegerile care vor avea loc anul viitor, atat in Romania cat si in Germania.

Prezenta lui Victor Ponta la Berlin a continuat prin luarea cuvantului in cadrul unei sesiuni de dezbateri a conferintei SPD, in care a transmis mesaje despre politicile necesare pentru salvarea proiectului european si pentru rezolvarea problemei somajului in randul tinerilor. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.