Acasă Politic Bucuresti: Comisiile de buget-finante au aprobat rectificarea bugetelor de stat si al...

Bucuresti: Comisiile de buget-finante au aprobat rectificarea bugetelor de stat si al asigurarilor sociale

DISTRIBUIȚI

106061 – 06122011 – Ordonantele privind rectificarea bugetului de stat si bugetului asigurarilor sociale pe anul 2011 au fost aprobate de comisiile reunite de buget-finante din cele doua camere ale Parlamentului.

OUG 96/2011 privind rectificarea bugetului pe 2011 a primit raport favorabil din partea comisiilor cu 19 de voturi pentru si 13 impotriva, iar OUG 97/2011 a intrunit 22 de voturi favorabile si 13 impotriva.

Opozitia a votat impotriva acuzand ca banii au fost redistribuiti primariilor pe baza apartenentei la partidele din coalitia de guvernare.

„Avem o practica deja devenita mecanism propriu al PDL in a face o proiectie a bugetului pe anul viitor optimista pentru ca in prima parte a anului sa directionam din Fondul de Rezerva catre primarii ale PDL sau ale Coalitiei fondurile, pentru ca apoi sa facem rectificare bugetara negativa in detrimentul primariilor Opozitiei”, a spus social-democratul Mircea Draghici.

“Ca urmare a modului in care s-au distribuit niste bani, PNL nu va vota”, a anuntat liberalul Eugen Nicolaescu. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.