Acasă Politic Bucuresti: „Daruieste o speranta de Craciun” copiilor din centrele de plasament

Bucuresti: „Daruieste o speranta de Craciun” copiilor din centrele de plasament

DISTRIBUIȚI

106011 – 04122018 – Primăria Municipiului Bucureşti, prin Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti, va lansa luni, 5 decembrie, a doua ediţie a campaniei umanitare „Dăruieşte o speranţă de Crăciun!”, în Parcul Herăstrău (intrarea Charles de Gaulle), în cadrul Pavilionului Expoziţional A. Beneficiarii campaniei vor fi copiii din centrele de plasament „Sfântul Iosif”, „Sfânta Maria”, „Sfântul Ştefan” şi Centrul de primire „Pinocchio” pentru care se vor colecta cărţi şi jucării.

„Trebuie să ne amintim că sunt şi copii care nu au şansa de a-şi petrece Crăciunul în sânul familiei. Aceşti copii au tot dreptul din lume de a fi fericiţi şi de a avea pe cineva aproape. Un copil care nu poate fi fericit în inocenţa lui rămâne una dintre cele mai mari tristeţi ale lumii. Bucuria unui copil este nepreţuită. Vrem să vedem zâmbete şi pe feţele acestor copii. De aceea am lansat anul trecut această campanie şi vreau ca ea să continue şi în anii viitori” a declarat primarul general Sorin Oprescu.

Evenimentul va fi marcat printr-un moment artistic oferit de către solistul vocal a trupei Benetone, Alexandru Poroşanu, şi Violeta Pocovnicu (de la centrul de plasament „Sfântul Nicolae”, unul din centrele beneficiare ale campaniei de anul trecut). Aceştia vor cânta colinde celor peste 30 de copii instituţionalizaţi, prezenţi la lansarea campaniei, iar renul şi spiriduşul Colombina îi vor ajuta pe copii să descopre atmosfera de sărbătoare, specifică acestei perioade magice.

Cei care vor să dăruiască o speranţă de Crăciun sunt aşteptaţi, în perioada 5-23 decembrie 2011, să aducă un dar pentru bucuria copiilor din centrele de plasament în locaţiile din parcurile Herăstrău (intrarea Nordului, lângă patinoar), Unirii şi Tineretului (intrare Șincai). – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.