Acasă Politic Bucuresti: Elena Udrea a pierdut procesul cu Olguta Vasilescu

Bucuresti: Elena Udrea a pierdut procesul cu Olguta Vasilescu

DISTRIBUIȚI

106490 – 21122011 – Ministrul Dezvoltării, Elena Udrea, a pierdut procesul în care cerea obligarea denatorului PSD Olguţa Vasilescu la plata a 100.000 de lei cu titlu de despăgubiri civile pentru prejudiciile morale care i-ar fi fost aduse, Tribunalul Bucureşti menţinând astfel decizia luată de instanţa inferioară. Tribunalul Bucureşti a respins, astfel, recursul intentat de Elena Udrea împotriva deciziei Judecătoriei Sectorului 5 din 30 noiembrie 2010.

Acţiunea ministrului Dezvoltării Regionale şi Turismului a fost depusă în 12 martie 2010 la Judecătoria Sectorului 5. Elena Udrea preciza atunci că a cerut instanţei „să dispună obligarea pârâtei la plata sumei de 100.000 de lei, cu titlu de despăgubiri civile”, pentru prejudiciul moral pe care i l-a adus.

„Prin aceeaşi cerere de chemare în judecată am cerut instanţei să o oblige pe pârâtă la publicarea, pe propria cheltuială, în trei ziare cu acoperire naţională, a hotărârii judecătoreşti pronunţate în cauza la care am făcut referire”, menţiona Elena Udrea.

Lia Olguţa Vasilescu declara atunci că va veni cu „martori surpriză” la procesul care i-a fost intentat de ministrul Elena Udrea, arătând că aceasta nu ştie că parlamentarii au imunitate pentru declaraţiile politice.

Senatorul PSD a sugerat, la începutul lunii martie, într-o emisiune la Realitatea TV, că ar exista o legătură între arestarea primarului Craiovei Antonie Solomon (PDL) şi faptul că „firmele Elenei Udrea” care lucrau în Craiova ar fi fost „scoase de pe piaţă”.

Udrea a intervenit în emisiune şi a respins acuzaţiile Olguţei Vasilescu, avertizând că s-ar putea adresa instanţei. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.