Acasă Politic Bucuresti: Maratonul Revelionului la Opera Natională Bucuresti

Bucuresti: Maratonul Revelionului la Opera Natională Bucuresti

DISTRIBUIȚI

106004 – 02122011 – Sâmbătă, 3 decembrie, se pun în vânzare biletele pentru pachetul complet (cină, tombolă şi bilet spectacol) pentru Maratonul Revelionului la Opera Naţională Bucureşti.

În anul 2005, Opera Naţională Bucureşti a oferit pentru prima oară publicului şansa de a petrece momentul unic al nopţii dintre ani în sala şi în foaierul teatrului liric. În 2011, pentru al şaselea an consecutiv, spectatorii se vor bucura de o seară specială, îmbinând muzica clasică, o reprezentaţie artistică de calitate, o distribuţie de excepţie, urmate – pentru cei care aleg să îşi petreacă noaptea de Revelion la ONB – de cină festivă, tombolă, foc de artificii şi alte surprize. Spectacolul va începe la ora 18.00.                                                                    

Întregul eveniment este reunit sub titlul „Maratonul Revelionului la Opera Naţională Bucureşti”.

Spectacolul propus în acest an publicului este celebra operetă compusă de Johann Strauss – fiul, “Liliacul”, o producţie (scenografie si regie) a celebrului teatru liric londonez Royal Opera House (Covent Garden).

Cei care doresc să achiziţioneze pachetul complet la Maratonul Revelionului la Opera Naţională Bucureşti sunt asteptaţi la casa de bilete a ONB zilnic, între orele 9.00-13.00 şi 15.00-19.00. – www.promptmedia.ro    

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.