Acasă Politic Bucuresti: Mircea Diaconu a demisionat din functia de manager al Teatrului Nottara

Bucuresti: Mircea Diaconu a demisionat din functia de manager al Teatrului Nottara

DISTRIBUIȚI

106066 – 06122011 – Senatorul liberal Mircea Diaconu a demisionat din functia de manager al Teatrului Nottara din Bucuresti. Demisia vine in urma scandalului in care a fost implicat senatorul dupa ce si-a angajat sotia in functia de regizor la Teatrul Nottara.

„Sunt de buna-credinta si am rezolvat aceasta problema, urmand ca procesul sa mearga mai departe. Am rezolvat asa, pentru ca eram la sfarsit de mandat „, a declarat Mircea Diaconu, intr-o interventie telefonica la Antena 3.

Senatorul PNL a fost gasit in ianuarie 2011 in stare de incompatibilitate de catre Agentia Nationala de Integritate, el exercitand simultan demnitatea publica de senator precum si functia de director-manager in cadrul Teatrului „C.I. Nottara”.

Curtea de Apel Bucuresti a respins, pe 16 septembrie 2011, ca nefondata, plangerea formulata de catre Mircea Diaconu in acest caz.

Secretarul general al ANI anunta, la sfarsitul lunii octombrie, ca exista indicii ca directorul Teatrului Nottara, Mircea Diaconu, a savarsit o fapta penala atunci cand si-a angajat sotia pe postul de regizor. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.