Acasă Politic Bucuresti: Flutur: PDL nu trebuie sa paraseasca guvernarea

Bucuresti: Flutur: PDL nu trebuie sa paraseasca guvernarea

DISTRIBUIȚI

107041 – 17012012 –  PDL nu ar trebui sa paraseasca guvernarea „exact cand Romania trebuie condusa”, a declarat, luni, prim-vicepresedintele partidului, Gheorghe Flutur. „In aceste momente delicate eu cred ca noi trebuie sa incercam sa gestionam, fie ca este criza politica, fie ca este criza economica… slava Domnului, in partea economica incercam sa tinem echilibrul macro-economic. Politic, dorim si asteptam opozitia la dialog. Pai ce facem acum? Ne retragem sau batem in retragere exact cand Romania trebuie condusa? Ca trebuie condusa mai bine, trebuie dialog. Eu cred ca noua ne ramane astazi sa epuizam toate caile de dialog. Sunt convins ca va fi aceasta intelepciune sa gasim solutii si sa mergem mai departe”, a spus Flutur, citat de TVR Info.

 

Prim-vicepresedintele PDL a argumentat ca in perioada urmatoare este asteptata delegatia FMI-CE-BM, iar puterea este obligata sa continue guvernarea.

„Daca ne uitam la vecini si ce se intampla in alte parti, trebuie sa fie o lectie extrem de serioasa sa nu ne trezim cu niste dobanzi uriase care chiar ne-ar arunca in colaps”, a adaugat el.

Flutur a spus ca nu s-a discutat in PDL despre varianta ca Emil Boc sa renunte la conducerea Guvernului. „In perioada de furtuna, intr-o perioada grea, nu cred ca asta este solutia, solutia este sa epuizam armele democratiei, comunicarea, dialogul si intalnirile cu toate segmentele sociale”, a sustinut democrat-liberalul. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.