Acasă Politic Bucuresti: Igaş, la raport

Bucuresti: Igaş, la raport

DISTRIBUIȚI

107172 – 20012012 – Ministrul Internelor, Traian Igas, si mai multi membri din conducerea ministerului, vor fi audiati miercuri in comisia de Aparare a Camerei Deputatilor, pentru a da explicatii in legatura cu violentele petrecute la protestele din Capitala. Audierile vor avea loc dupa ce marti PNL si PSD au solicitat convocarea unei sedinte extraordinare a Comisiei de Aparare a Camerei Deputatilor, in care sa fie audiat ministrul Internelor, Traian Igas, dar si mai multi membri din conducerea ministerului in legatura cu incidentele petrecute la protestele din Capitala.

Solicitarea a fost semnata in numele deputatilor liberali si social democrati din cadrul Comisiei de Aparare de catre George Scutaru si Eugen Bejinariu.

„Solicitam convocarea pentru luni, 23 ianuarie, a unei sedinte extraordinare a Comisiei de Aparare pentru analizarea modului de actiune a fortelor de ordine din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor ca urmare a evenimentelor petrecute in ultimele zile in Capitala si in tara”, a declarat marti vicepresedintele Comisiei de Aparare din Camera Deputatilor, George Scutaru, citat de Ziare.com.

Potrivit lui Scutaru, la intalnire au fost invitati sa participe ministrul Internelor, Traian Igas, secretarul de stat si Seful Departamentului Ordine si Siguranta Publica din MAI, Ioan Dascalu, seful Directiei Generale Management Operational din MAI, Adrian Romanica, seful DGIPI, Cristian Latcau, inspectorul general al Politiei Romane, Liviu Popa si inspectorul general al Jandarmeriei Romane, Costel Gavrila. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.