Acasă Politic Bucuresti: Partidul Verde: “Guvernarea actuala si opoziţia sunt vinovate in egala masura...

Bucuresti: Partidul Verde: “Guvernarea actuala si opoziţia sunt vinovate in egala masura de situatia in care se afla Romania”

DISTRIBUIȚI

107026 – 16012012 –  Partidul Verde condamnă partidele şi instigatorii care manipulează protestatarii paşnici şi condamnă violenţa din stradă.

“Partidul Verde, membru al Verzilor Europeni, se declară de acord cu revendicările sociale şi economice ale cetăţenilor români care au cerut paşnic, în ultimele zile, o viaţă mai bună. Noi credem că acest lucru este posibil doar prin schimbarea actualilor politicieni din Parlament şi din Guvern şi doar prin alegeri corecte, cu şanse egale pentru toate partidele.Condamnăm actele de violenţă din Bucureşti, indiferent cine se află în spatele acestora. Violenţa din stradă murdăreşte protestul spontan şi justificat al oamenilor simpli. Acuzăm orice forţe manipulatoare care au iniţiat violenţele şi au decredibilizat sensul inţial al mişcărilor de protest spontane.Îi salutăm pe acei români care au ieşit în stradă din convingere pentru a-şi apăra drepturile sociale. Românii care au protestat paşnic nu trebuie confundaţi cu grupările de instigatori care s-au infiltrat aseară în mulţime şi care au dat un caracter violent unor revendicări legitime. Facem apel către toţi românii să nu se lase influenţaţi de discursul niciunui partid politic: nemulţumirea celor din stradă se vrea a fi deturnată în susţinerea intereselor electorale ale anumitor partide. Guvernarea actuală şi opoziţia sunt vinovate în egală măsură de situaţia în care se află România astăzi. Nu avem voie să uităm că partidele din Opoziţe s-au aflat la Putere cu puţin timp în urmă şi nu au avut în vedere altceva decat privatizarea energiei naţionale, a petrolului şi a bogatiilor subsolului, manifestând dezinteres pentru îmbunătăţirea mediului social sau pentru dezvoltare economica durabilă.Totodată, condamnăm lipsa de dialog cu protestatarii şi lipsa de reacţie a preşedintelui şi a prim-ministrului din ultimile trei zile”, se arată într-un comunicat al Partidului Verde. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.