Acasă Politic Bucuresti: Protest amortit din cauza viscolului in Piata Universitatii

Bucuresti: Protest amortit din cauza viscolului in Piata Universitatii

DISTRIBUIȚI

107327 – 26012012 – Numai cateva zeci de protestatari au mai indraznit, miercuri seara, sa infrunte viscolul pentru a cere demisia presedintelui si a Guvernului in Piata Universitatii din Bucuresti.

Oamenii s-au strans inca din jurul pranzului pentru a-si striga nemultumirile, iar in jurul orelor 16.00 erau cateva sute de persoane.

Manifestantii au scandat „Ploua, ninge, nu conteaza, vom invinge” sau „Zi de zi aici vom fi”. O parte dintre acestia fluturau drapele sau aveau bannere cu lozinci antiguvernamentale.

Unii dintre manifestanti au baut ceai cald, iar altii au venit pregatiti cu vin fiert, pentru a face fata temperaturilor scazute. Tropaind din picioare ca sa se incalzeasca, protestatarii au cantat: „La Palatul Cotroceni / Canta cucuveaua / Basescu si cu ai lui / Si-au gasit beleaua”.

Unul dintre protestatari s-a dezbracat si a ramas in lenjeria intima, plimbandu-se cu un drapel in mana printre manifestanti.

Romanii au iesit in strada 13 zile consecutiv, strigandu-si nemultumirile, cerand schimbarea clasei politice, dar si un trai mai bun.

Protestele au inceput in urma dezbaterilor pe Legea Sanatatii, care s-au soldat cu demisia subsecretarului de stat Raed Arafat, dupa un schimb de replici dure cu presedintele Basescu. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.