Acasă Politic Bucureşti: Haz de necaz la Universitate

Bucureşti: Haz de necaz la Universitate

DISTRIBUIȚI

107123 – 19012012 –  Protestele din Piaţa Universităţii reprezintă încă un moment de a face haz de necaz. Jandarmii, protestatarii, blondele, ardelenii şi Videanu au ajuns subiecte de bancuri, care circulă printre internauţi.

Un prim subiect de batjocură sunt încleştările bulevardiere dintre jandarmi şi suporteri.

„Jandarmii români au vrut să-i ceară ajutorul lui Chuck Norris, însă MM Stoica le-a interzis”, sună un prim banc.

Un al doilea îi vizează în mod special pe suporterii „lupilor galbeni”: „Pentru că ultraşii de la Petrolul mai au încă două etape de suspendare, în locul lor vor trimite la proteste prietenele, soţiile şi surorile”.

Pe post de victime colaterale ale protestelor, dar şi a maliţiozităţii dâmboviţene sunt, ca de obicei, inocentele blonde: „Câteva blonde au greşit reţeta de cocteil şi au aruncat cu Pina Colada şi Bloody Mary în jandarmi!”

Există şi un banc care îi implică pe ardeleni. „- Merem, mă, la miting să-l dăm jos pe Băsescu? – Merem. Da’ câte grade îs afară? – Minus 7. – No, lasă, că nu-i om rău…”

Însă cum realitatea românească bate orice banc, cel mai haios a fost un tânăr care ţinea în Piaţă o pancartă pe care scria: „Noi de fapt suntem 300.000! Ne-a numărat Roberta Anastase”.

Imaginile cu borduri „plutind” deasupra Pieţei Universităţii l-au readus în atenţia publicului pe fostul primar al Capitalei, Adriean Videanu: „Acum se vede avantajul faptului că firmele lui Videanu au adus borduri de proastă calitate în Capitală. Vă daţi seama câţi răniţi ar fi fost dacă bordurile erau rezistente?”

Mai mult, a fost inventat şi un dialog între fostul şi actualul primar general: „Telefonul sună la Primăria Capitalei. Alo, Oprescule? Sunt Videanu. Am auzit că vă trebuie la Universitate nişte borduri”. – www.promptmedia.ro, sursa: RTV

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.