Acasă Politic Bucuresti: Victor Ponta este sigur ca Traian Basescu va demisiona

Bucuresti: Victor Ponta este sigur ca Traian Basescu va demisiona

DISTRIBUIȚI

107125 – 19012012 –  Presedintele PSD, Victor Ponta, e sigur ca presedintele Traian Basescu isi va da demisia din functie in urma protestelor din Romania, precum fostul dictator egiptean Hosni Mubarak. De asemenea, Ponta a acuzat-o pe Elena Udrea ca a platit circa 100 de revolutionari din „Asociatia 21 Decembrie” a lui Teodor Maries sa mearga sa ii huiduie pe participantii la mitingul de protest al USL, care se va desfasura joi in Capitala.

„Ma astept la demisia lui Traian Basescu, asa cum a fost cu Hosni Mubarak in Egipt”, a spus Ponta, citat de Ziare.com. „N-are cum sa mai scape prea mult, acum doar trage de timp. Asta e singura cale in democratii sau in semi-dictaturi cand te confrunti cu proteste populare”, a adaugat liderul social-democrat.

In opinia sa, acum ar trebui discutat despre guvernul de tehnocrati si alegerile anticipate ce ar trebui organizate, intrucat demisia lui Traian Basescu si a Guvernului e singura mutare pe care o mai poate face seful statului.

Pe de alta parte, Victor Ponta o acuza pe Elena Udrea ca ar fi platit revolutionari pentru a-i huidui pe membrii USL care vor merge la Arcul de Triumf pentru a protesta, precizand ca stie asta chiar de la unii din ei.

„Doamna Udrea a platit revolutionarii lui Maries sa vina sa ne injure. Daca e pe banii doamnei Udrea, e bine. Oricum, ei vor fi 100, noi vom fi cateva mii”, a mai declarat Victor Ponta.

Intrebat de unde are aceste informatii, presedintele PSD a raspuns: „De la cei pe care i-a convocat Maries, cei care au secretar de stat la Guvern si primesc bani de la Guvern”. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.