Acasă Politic Fostul sef al DGA Gorj s-a predat

Fostul sef al DGA Gorj s-a predat

DISTRIBUIȚI

106994 – 15012012 – Fostul sef al DGA Gorj, Mirel Pasarelu, s-a predat, sambata, la Politia Motru, la aproape o zi dupa ce a accidentat mortal un pieton, in satul Apa Neagra, din comuna gorjeana Pades.

Ofiterul Mirel Pasarelu este audiat acum de procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Craiova. In cauza a fost intocmit dosar penal pentru ucidere din culpa si parasirea locului accidentului fara incuviintarea organelor de politie.

Potrivit lui Daniel Tica, purtatorul de cuvant al IPJ Gorj, citat de Zioare.com, accidentul rutier a avut loc vineri noapte, pe raza comunei Pades, satul Apa Neagra.

Politistii care au efectuat cercetarea la fata locului au stabilit ca Vasile Predescu, de 45 de ani, din comuna Pades, judetul Gorj, a fost accidentat mortal de un autovehicul, victima fiind gasita cazut pe partea carosabila, pe sensul de mers Pades – Baia de Arama. De vineri noaptea si pana sambata seara, politistii gorjeni, dar si cei din Mehedinti, l-au cautat pe soferul care a produs accidentul si a fugit de la locul faptei. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.